MMS vesti

12th WeB & Serbian Moodle Moot 2022

написао/ла Živana Komlenov Mudrinski -

Dvanaesti regionalni (zapadnobalkanski) i istovremeno dvanaesti srpski Moodle Moot biće održan 3. decembra 2022. godine u hibridnom modu na Univerzitetu u Novom Sadu.

U želji da oživimo druženje i razmenu iskustava uživo rezervisali smo fantastičnu multimedijalnu salu u kojoj će organizatori i predavači voditi program pred manjim brojem učesnika (do 30) koji budu želeli da ga prate uživo, a istovremeno će svi ostali učesnici imati priliku da ga gledaju putem video linka (koristiće se Webex). S obzirom na još uvek nestabilnu epidemiološku situaciju, ove godine nudimo kompromisno rešenje. Kako je ove godine Novi Sad Evropska prestonica kulture, eto možda dodatne motivacije za druženje uživo kako bi se uživalo u bogatoj kulturnoj ponudi pre i/ili posle moota.

U svakom slučaju predstoji nam još jedan susret zaljubljenika u obrazovne tehnologije, a pre svega Moodle platformu, njene inovativne primene i usavršavanje.

Organizatori moota su kao i ranijih godina udruženja Moodle Mreža SrbijeHR Open i Moodle Macedonia, a domaćin će po treći put (ali prvi put i uživo) biti Centar za informacione tehnologije Univerziteta u Novom Sadu.

Učešće na skupu je BESPLATNO za članove udruženja organizatora skupa. Za ostale učesnike kotizacija iznosi 3000 dinara (25 evra) ukoliko će program pratiti uživo. Praćenje skupa u onlajn modu se neće naplaćivati.

Registracija za potencijalne predavače biće otvorena do 25. novembra, a za ostale učesnike do 30. novembra u 22 h.

Više informacija i registracija na: http://webmoodlemoot.org/course/view.php?id=65

11th WeB & Serbian Moodle Moot 2021

написао/ла Živana Komlenov Mudrinski -

Jedanaesti regionalni (zapadnobalkanski) i istovremeno jedanaesti srpski Moodle Moot biće održan 11. i 12. decembra 2021. godine u onlajn moduNezavidna epidemiološka situacija u regionu ponovo diktira vituelni susret zaljubljenika u obrazovne tehnologije, pre svega Moodle platformu, njene inovativne primene i usavršavanje. Iste one koji su uvek spremni na pomeranje sopstvenih granica kao edukatora/administratora/programera. Kako je nama to prirodno radno okruženje verujemo da ćemo još jednom uživati u razmeni ideja, iskustava, saveta, da ćemo jedni druge iznova ohrabriti, motivisati, podržati da i dalje širimo svoja znanja i veštine, u duhu u kom Moodle već toliko dugo raste, a i mi sa njim.

Organizatori moota su kao i ranijih godina udruženja Moodle Mreža SrbijeHR Open i Moodle Macedonia, a virtuelni domaćin i ovogodišnjeg onlajn Moota biće Centar za informacione tehnologije Univerziteta u Novom Sadu.

Učešće je BESPLATNO.

Prijave izlaganja otvorene su do 25. novembra, a prijave učešća do pred sam skup.

9. Srpski i WeB Moodle Moot 2018

написао/ла Miloš Bajčetić -

Pozivamo vas da učestvujete na 9. SR i WeB Moodle Mootu, koji će se održati 07. decembra 2019. godine na Mašinskom fakultetu u Beogradu.

Učešće na skupu je za članove Moodle Mreže Srbije, HR Opena i Moodle MK besplatno, dok ostali učesnici plaćaju kotizaciju u iznosu od 3000 dinara.

Registracija je za potencijalne predavače produžena je do 25. novembra, a za ostale učesnike je otvorena do 30. novembra (odnosno do popune kapaciteta raspoloživih sala).

Detalji o skupu na: http://webmoodlemoot.org/course/view.php?id=11

Старије теме...