Uvodna sekcija (tematski format)

 • 4. Srpski Moodle Moot 2014

  If we affect our friends, and they affect their friends, then our actions can potentially affect people we have never met.

  Moodle Moot 2014

  Četvrti srpski Moodle Moot održan je 20. decembra 2014. godine na Medicinskom fakultetu u Beogradu.

  Skup je okupio eminentne stručnjake i mudlere iz Srbije i regiona koji su sa učesnicima podelili svoja iskustva u korišćenju i nadogradnji najpopularnije platforme za onlajn učenje, kao i njenoj integraciji sa drugim obrazovnim rešenjima.

  Osim predavanja po pozivu održan je i niz izlaganja koja su predložili domaći i ostali zainteresovani učesnici, u sekciji "Primer dobre prakse" u kojoj su se dalje razmenjivala iskustva u radu sa različitim verzijama sistema, interesantnim dodacima i dr.Imajući u vidu komentare učesnika prethodnog Moota i na mootu 2014. godine priređena je "Plaginomanija" - sekcija o zanimljivim i korisnim dodacima za Moodle.

  Cilj skupa bila je razmena iskustava u korišćenju sistema Moodle, kao i druženje i povezivanje korisnika u regionalnu Moodle mrežu.

  Učešće na skupu je bilo besplatno, a među više od 150 registrovanih učesnika bili su dragi prijatelji Moodle Mreže Srbije koji u svom radu koriste ili razvijaju Moodle na različite načine (sistem administratori, programeri, kao i nastavnici i drugi krajnji korisnici).

 • Lokacija

  Medicinski fakultet, dr Subotića 8, Beograd


  View Larger Map