Obaveštenje korisnicima Reticuluma

 
Slika Miloš Bajčetić
Obaveštenje korisnicima Reticuluma
napisao/la Miloš Bajčetić - Saturday, 18. November 2006., 20:28
 

Poštovane kolege, članovi naše onlajn zajednice,

Obaveštavam vas da je u okviru Moodle Mreže pokrenut chat za bržu i lakšu komunikaciju između korisnika. Takođe vas molim da ubuduće za postovanje svojih poruka, komentara, sugestija i zahteva za pomoć koristite odgovarajuće "kurseve" Moodle Mreža i Moodle Prevod. Forum na naslovnoj strani ostaće namenjen isključivo za objavljivanje novih i važnih informacija i obaveštenja.

Hvala na razumevanju

Miloš Bajčetić

Slika Mile Perić
Re: Obaveštenje korisnicima Reticuluma
napisao/la Mile Perić - Saturday, 18. November 2006., 22:43
 
>Takođe vas molim da ubuduće za postovanje svojih poruka, komentara, sugestija i zahteva za pomoć koristite odgovarajuće "kurseve" Moodle Mreža i Moodle Prevod.

Hoćemo, Miloše, hoćemo, ali ne pre nego što u pomenutom kursu otvoriš neki forum i u njemu uključiš diskusiju! Drugim rečima, nama smrtnicima trenutno nije omogućeno slanje poruka/diskusija u Moodle Mreža. Bukvalno, nemamo gde. Osim na frontpage. Nezgodatelan administrator, šta li. Ubranio svima postovanje, osim sebi. namiguje


Slika MMS Administrator
Odgovor: Re: Obaveštenje korisnicima Reticuluma
napisao/la MMS Administrator - Saturday, 18. November 2006., 23:28
 

Ma nije nezgodatelan, samo mu je bilo potrebno vremena da podesi sve parametre i otvori nove forume za onlajn publikum tj. za vredne i verne članove naše male onlajn zajednice smešak. Nadam se da će jedna od prvih vesti na tom forumu biti i ona o još jednoj, uspešno završenoj radionici petničkoj.

Slika Mile Perić
Re: Odgovor: Re: Obaveštenje korisnicima Reticuluma
napisao/la Mile Perić - Wednesday, 22. November 2006., 14:35
 
Четири дана доцније вратих се ја са крсне славе а у курсу Мрежа још нигде нема горе-нам-поменутог форума. Може бити да је администратор преспавао Св. Аранђела. Ако је био интоксиниран пивом, онда нек' му је просто. Није једини. Ипак молим да форум отвори. Пошљедњи пут.
Или ћемо, што би рекли ваљевски сељаци, колико сутра почети да се онлајн офирамо, продуцирамо и публикујемо директ на frontpage!
Slika Info Reticulum
Odgovor: Re: Odgovor: Re: Obaveštenje korisnicima Reticuluma
napisao/la Info Reticulum - Wednesday, 22. November 2006., 19:05
 

Forum novosti je u funkciji još od prethodne primedbe tj. od subote, tako da i ne-administratori mogu započinjati nove diskusije. Treba samo pokušati. U iščekivanju novih informacija iz Valjeva veliki pozdrav!