Poruka koju je poslao/la Miloš Bajčetić

 
Aleksandre, za početak pokušajte da obrišete kompletan keš (Administracija sajta/Razvoj/Obriši sve zapise iz keš memorije), a ako to ne bude rezultata, onda probajte da obrišete jezičke paket i instalirate ih ispočetka. 

Pošto se iz poruke ne vidi koju verziju Moodlea koristite, kao ni ostale tehničke i druge podatke (da li je u pitanju nova instalacija 2.x ili upgrade 1.9), pokušajte za početak sa ovim diskusijama na moodle.org:

Takođe, bilo bi dobro da administrator uključi sistem za otklanjanje grešaka (nalazi se u meniju Adminstracija sajta/Razvoj), kako bi se dobili detaljniju poruku o grešci.

Javite da li je pomoglo.

Miloš


napisao/la Miloš Bajčetić -
 

Za sve one koji nisu uspeli da na vreme obezbede mesto ma Moodle Mootu 2011 obezbedili smo live video stream. Direktan prenos možete da pratite preko

AMRES Media portala

Istovremeno, svi oni koji na ovaj način budu pratili Moodle Moot, mogu svoje komentare i pitanja da postavljaju putem Twitter stranice Moodle mreže Srbije (@moodle_serbia, #mms11web).


napisao/la Miloš Bajčetić -
 

Dragi mudleri!

Objavljen je zvanični program skupa. Pogledajte šta vas sve očekuje na Moodle Mootu 2011.


 

Pa ja sam Snežana, lepo vaspitan, pa mi bilo glupo da virim i nezvan se motam smešak. Katarina je sa PIL-om napravila sjajnu stvar - izmešu ostalog uspela je da pomiri dva M (Microsoft i Moodle), mada je to na početku izgledalo nemoguće smešak

Btw. na delu sajta koji je posvećen lokalizaciji Moodlea možete, ako želite, da pomognete da se postoječi prevod poboljša.