Obaveštenje korisnicima Reticuluma

Obaveštenje korisnicima Reticuluma

by Miloš Bajčetić -
Number of replies: 4

Poštovane kolege, članovi naše onlajn zajednice,

Obaveštavam vas da je u okviru Moodle Mreže pokrenut chat za bržu i lakšu komunikaciju između korisnika. Takođe vas molim da ubuduće za postovanje svojih poruka, komentara, sugestija i zahteva za pomoć koristite odgovarajuće "kurseve" Moodle Mreža i Moodle Prevod. Forum na naslovnoj strani ostaće namenjen isključivo za objavljivanje novih i važnih informacija i obaveštenja.

Hvala na razumevanju

Miloš Bajčetić

In reply to Miloš Bajčetić

Re: Obaveštenje korisnicima Reticuluma

by Mile Perić -
>Takođe vas molim da ubuduće za postovanje svojih poruka, komentara, sugestija i zahteva za pomoć koristite odgovarajuće "kurseve" Moodle Mreža i Moodle Prevod.

Hoćemo, Miloše, hoćemo, ali ne pre nego što u pomenutom kursu otvoriš neki forum i u njemu uključiš diskusiju! Drugim rečima, nama smrtnicima trenutno nije omogućeno slanje poruka/diskusija u Moodle Mreža. Bukvalno, nemamo gde. Osim na frontpage. Nezgodatelan administrator, šta li. Ubranio svima postovanje, osim sebi. wink


In reply to Mile Perić

Odgovor: Re: Obaveštenje korisnicima Reticuluma

by MMS Administrator -

Ma nije nezgodatelan, samo mu je bilo potrebno vremena da podesi sve parametre i otvori nove forume za onlajn publikum tj. za vredne i verne članove naše male onlajn zajednice smile. Nadam se da će jedna od prvih vesti na tom forumu biti i ona o još jednoj, uspešno završenoj radionici petničkoj.

In reply to MMS Administrator

Re: Odgovor: Re: Obaveštenje korisnicima Reticuluma

by Mile Perić -
Четири дана доцније вратих се ја са крсне славе а у курсу Мрежа још нигде нема горе-нам-поменутог форума. Може бити да је администратор преспавао Св. Аранђела. Ако је био интоксиниран пивом, онда нек' му је просто. Није једини. Ипак молим да форум отвори. Пошљедњи пут.
Или ћемо, што би рекли ваљевски сељаци, колико сутра почети да се онлајн офирамо, продуцирамо и публикујемо директ на frontpage!
In reply to Mile Perić

Odgovor: Re: Odgovor: Re: Obaveštenje korisnicima Reticuluma

by Info Reticulum -

Forum novosti je u funkciji još od prethodne primedbe tj. od subote, tako da i ne-administratori mogu započinjati nove diskusije. Treba samo pokušati. U iščekivanju novih informacija iz Valjeva veliki pozdrav!