7th WeB & Serbian Moodle Moot 2017

7th WeB & Serbian Moodle Moot 2017

by Živana Komlenov Mudrinski -
Number of replies: 0

Pozivamo Vas da učestvujete na Sedmom regionalnom (zapadnobalkanskom) i istovremeno sedmom srpskom Moodle Mootu, koji će biti održan 28. oktobra 2017. godine na Farmaceutskom fakultetu Univerziteta u Beogradu.

Skup će okupiti eminentne stručnjake iz Srbije i regiona koji će sa učesnicima podeliti svoja iskustva u korišćenju i nadogradnji ove popularne platforme za onlajn učenje koja ove godine slavi 15 rođendan.

Osim predavanja po pozivu planiran je i niz izlaganja koja će predložiti domaći i ostali zainteresovani učesnici, pre svega u sekciji "Primer dobre prakse" u kojoj će se i dalje razmenjivati iskustva u radu sa različitim verzijama sistema, interesantnim dodacima i dr. Cilj skupa je kao i ranijih godina deljenje iskustava u korišćenju sistema Moodle, kao i druženje i povezivanje korisnika iz Srbije i regiona u regionalnu Moodle mrežu.

Učešće na skupu je BESPLATNO za članove Moodle Mreže Srbije i HR Open-a. Za ostale učenike kotizacija iznosi 3000 dinara (25 evra).

Za učešće se mogu prijaviti svi oni koji u svom radu koriste ili razvijaju Moodle kao sistem administratori, programeri, ali i nastavnici i drugi krajnji korisnici.

Registracija je za potencijalne predavače otvorena do 20. septembra, a za ostale učesnike do 15. oktobra (odnosno do popune kapaciteta raspoloživih sala).

Više detalja o skupu:

http://webmoodlemoot.org/course/view.php?id=9