MMS EDU

MMS Eukativni programiMMS EDU predstavlja program profesionalnog razvoja koji obuhvata čitav niz različitih aktivnosti - demonstracionih predavanja, seminara, radionica, onlajn i hibridnih kurseva, razvijenih za potrebe predavača, nastavnika, profesora, trenera... jednom rečju svih onih koji žele da obogate i unaprede svoje pedagoško iskustvo i praksu.

Naš tim sačinjavaju stručnjaci različitih profila koji u oblasti primene informacionih tehnologija u obrazovanju imaju bogato, dugogodišnje iskustvo. Od 2005. godine održali su više od 100 predavanja, radonica i onlajn kurseva. Osim praktične primene u svom svakodnevnom radu, oni se istovremeno bave istraživanjima novih obrazovnih tehnologija. Rezultate tih istraživanja imali su prilike da prezentuju na preko 20 međunarodnih konferencija u poslednjih nekoliko godina.

Ono što nas izdvaja jeste jasan, pedagoški osmišljen pristup profesionalnom razvoju. Primena tehnologije za nas nije cilj, već alat koji nam pomaže da efikasnije i kvalitetnije obavimo naš primarni posao - podučavanja drugih.

Ukoliko ste zainteresovani da gostujemo u vašoj školi, fakultetu ili vašoj kompaniji pišite nam na info@mms.edu.rs

Good teaching may overcome a poor choice of technology but technology will never save bad teaching (Tony Bates)

Poslednja izmena: субота, 23. јул 2016, 14:07