12th WeB & Serbian Moodle Moot 2022

12th WeB & Serbian Moodle Moot 2022

napisao/la Živana Komlenov Mudrinski -
Broj odgovora: 0

Dvanaesti regionalni (zapadnobalkanski) i istovremeno dvanaesti srpski Moodle Moot biće održan 3. decembra 2022. godine u hibridnom modu na Univerzitetu u Novom Sadu.

U želji da oživimo druženje i razmenu iskustava uživo rezervisali smo fantastičnu multimedijalnu salu u kojoj će organizatori i predavači voditi program pred manjim brojem učesnika (do 30) koji budu želeli da ga prate uživo, a istovremeno će svi ostali učesnici imati priliku da ga gledaju putem video linka (koristiće se Webex). S obzirom na još uvek nestabilnu epidemiološku situaciju, ove godine nudimo kompromisno rešenje. Kako je ove godine Novi Sad Evropska prestonica kulture, eto možda dodatne motivacije za druženje uživo kako bi se uživalo u bogatoj kulturnoj ponudi pre i/ili posle moota.

U svakom slučaju predstoji nam još jedan susret zaljubljenika u obrazovne tehnologije, a pre svega Moodle platformu, njene inovativne primene i usavršavanje.

Organizatori moota su kao i ranijih godina udruženja Moodle Mreža SrbijeHR Open i Moodle Macedonia, a domaćin će po treći put (ali prvi put i uživo) biti Centar za informacione tehnologije Univerziteta u Novom Sadu.

Učešće na skupu je BESPLATNO za članove udruženja organizatora skupa. Za ostale učesnike kotizacija iznosi 3000 dinara (25 evra) ukoliko će program pratiti uživo. Praćenje skupa u onlajn modu se neće naplaćivati.

Registracija za potencijalne predavače biće otvorena do 25. novembra, a za ostale učesnike do 30. novembra u 22 h.

Više informacija i registracija na: http://webmoodlemoot.org/course/view.php?id=65